|
Italiaans buffet Drie gangen. antipasti ◦ mozzarella di buffala, tomaat, basilicum ◦
vitello tonnato (kalfsvlees met tonijn) ◦
pesce in saor (vis in witte wijn met rozijnen, ui en pijnboompitten) ◦
gegrilde aubergine ◦
geroosterde paprika ◦ huisgemaakte pesto met ciabatta ◦ prosciutto of spinata romana ◦
gemengde groene sla, tomaat en dressing optioneel: ◦
gemarineerde artisjokken ◦
gemarineerde champignons |
pasta
U
kunt kiezen uit: ◦
spaghetti (ter plekke bereid) ∙
met gerookte zalm, roomsaus en dille ∙
met bospaddenstoelen, roomsaus en peterselie ·
met venkel, verse worst, pastis, crème fraîche en dille of
◦
verse lasagne met ∙ ragù alla Bolognese ∙ spinazie en noten ∙ bospaddenstoelen formaggi e dolci ◦ gorgonzola dolce ◦ taleggio ◦ pecorino siciliana en ◦ tiramisù ◦ citroenmeringuetaart ◦ aardbeien met slagroom |
|
|
|
||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|
|
|
||||
|
|
|
|||||