|
|
Scandinavisch
buffet Twee
gangen, veel vis. hoofdgerecht koud ◦
gepocheerde zalm ◦
gerookte zalm ◦
gravad laks ◦
gerookte forel ◦
Noorse garnalen ◦
haring ◦
huzarensalade ◦
bietensalade ◦
komkommersalade ◦
wortelsalade ◦
selderijsalade ◦
gemengde groene salade met dressing ◦
knackebrod en desembrood |
warm ◦
varkensschouder ◦
Zweedse gehaktballetjes ◦
aardappelen in de schil met kruidenroom nagerecht ◦
appeltaart met room |
|
|
|
|
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|
|
|
||||
|
|
|
|||||