|
|
Spaans
buffet Drie
gangen. voorgerechten koud ◦
gazpacho (koude groentensoep) ◦
tortilla (aardappelomelet) ◦
canapeetje met gamba en ansjovis ◦
olijven gevuld met paprika of ansjovis ◦
bonensalade ◦
tomatensalade met dressing warm ◦
albóndigas (gehaktballetjes in tomaten-amandelsaus) ◦
gefrituurde aubergine met koriander ◦
gambas in tomatensaus |
hoofdgerecht ◦
paella met kip en konijn ◦
paella met zeevruchten ◦
vegetarische paella nagerecht ◦
matň met noten, honing en vers fruit ◦
flensjes met abrikozen, cointreau,
roomijs ◦
aardbeien met room |
|
|
|
|
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|
|
|
||||
|
|
|