|
|
Frans
diner menumogelijkheden koude
voorgerechten ◦
salade met gerookte eendenborst ◦
gerookte zalm op een bedje van sla ◦
visterrine met zalmforel ◦
huisgemaakte boerenpaté met augurk ◦
cocktail van avocado en Noorse garnalen ◦
carpaccio van ossenhaas ◦
salade met walnoten en spekjes warme
voorgerechten ◦
consommé double ◦
aardappel-preisoepje met paling ◦
rolletje van kemperhoen met roomsaus ◦
zachtgegaarde visfilet tussengerecht ◦
sorbet van citroen, grapefruit, tequila en sprankelende saumur
brut ◦
spoom van citroen, limoncello,
prosecco hoofdgerecht ◦
ossenhaas met rodewijnsaus ◦
kalfssukade met wittewijnsaus |
|
◦
lamsbout uit de oven met honing-tijmsaus ◦
lamsfilet met port-balsamicosaus ◦
varkenshaas met paprika-roomsaus ◦
beckenoff (varkensstoofpot uit de Elzas) ◦
parelhoen op een bedje van zuurkool ◦
vis van het seizoen met roomsaus ◦
gebakken bospaddenstoelen met lente-ui ◦
gegratineerde aubergine (vegetarisch) & ◦
warme groenten van het seizoen & ◦
aardappelpuree ◦
aardappel-knolselderijpuree ◦
rozemarijnaardappelen met knoflook ◦
aardappelgratin nagerecht ◦
plateau van drie franse kazen naar keuze ◦
chèvre met warme honingsaus ◦
gepocheerde peer, honing-lavendelsiroop met roomijs ◦
appelcrumble met een bolletje roomijs ◦
chocolademousse met frambozen ◦
stoofpeertje met romige rijstebrij ◦
tarte tatin ◦
citroenmeringuetaart |
|
|
|
||
|
|
|