PICT0009_001

 

PICT0057

 

 

 

Frans diner

menumogelijkheden

 

koude voorgerechten

◦ salade met gerookte eendenborst

◦ gerookte zalm op een bedje van sla

◦ visterrine met zalmforel

◦ huisgemaakte boerenpaté met augurk

◦ cocktail van avocado en Noorse garnalen

◦ carpaccio van ossenhaas

◦ salade met walnoten en spekjes

 

warme voorgerechten

◦ consommé double

◦ aardappel-preisoepje met paling

◦ rolletje van kemperhoen met roomsaus

zachtgegaarde visfilet

 

tussengerecht

◦ sorbet van citroen, grapefruit,

  tequila en sprankelende saumur brut

spoom van citroen, limoncello, prosecco

 

hoofdgerecht

◦ ossenhaas met rodewijnsaus

◦ kalfssukade met wittewijnsaus

 

 

 

 

◦ lamsbout uit de oven met honing-tijmsaus

◦ lamsfilet met port-balsamicosaus

◦ varkenshaas met paprika-roomsaus

beckenoff (varkensstoofpot uit de Elzas)

◦ parelhoen op een bedje van zuurkool

◦ vis van het seizoen met roomsaus

◦ gebakken bospaddenstoelen met lente-ui

◦ gegratineerde aubergine (vegetarisch)

&

◦ warme groenten van het seizoen

&

◦ aardappelpuree

◦ aardappel-knolselderijpuree

◦ rozemarijnaardappelen met knoflook

◦ aardappelgratin

 

nagerecht

◦ plateau van drie franse kazen naar keuze

chèvre met warme honingsaus

◦ gepocheerde peer,

  honing-lavendelsiroop met roomijs

appelcrumble met een bolletje roomijs

◦ chocolademousse met frambozen

◦ stoofpeertje met romige rijstebrij

tarte tatin

◦ citroenmeringuetaart

 

 

contact

 

Italiaans diner

 

 

altravolta koken op locatie